Επιλέξτε από τα παρακάτω για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα και τις Ακαδημίες, που σας ενδιαφέρουν:

e-Academy

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, σε συνεργασία με την eSkills Center by Convert Group και την εκπαιδευτική καθοδήγηση του Παναγιώτη Γκεζερλή - CEO της Convert Group, δημιούργησαν την e-Academy, μία Εκπαιδευτική Ακαδημία που έχει στόχο να δημιουργήσει τους καλύτερους επαγγελματίες στο χώρο της ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας.

Project Future

Το Project Future είναι ένα πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς, το οποίο αφορά τους νέους πτυχιούχους, και επιδιώκει να συνδέσει την τριτοβάθμια εκπαίδευση με την αγορά εργασίας, συμβάλλοντας στην εξειδίκευση σε τομείς που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς.

Digital, Transformation, Academy, Retail, Excelixi

Digital Transformation Academy in Retail

Η Digital Transformation Academy in Retail είναι η πρώτη ολοκληρωμένη εκπαιδευτική ακαδημία στην Ελλάδα για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των επιχειρήσεων λιανεμπορίου και χονδρεμπορίου. Η "Εξέλιξη" σε συνεργασία με την eSkills Center, και την υποστήριξη της Beiersdorf Hellas, δημιούργησαν ένα πρωτοπόρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου.

ReGeneration Academy of Digital Marketing Young Practitioners

Το ReGeneration Academy of Digital Marketing Young Practitioners powered by Excelixi, απευθύνεται σε νέους που θέλουν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στο δυναμικό χώρο του digital marketing. Ένα ολοκληρωμένο course, που συνδυάζει τη θεωρητική εκπαίδευση και την πρακτική εξάσκηση  με workshops & case studies. 


Athens / Greece / 2017

The course welcomes applications from upper-year undergraduates, master’s degree students and all other faculties, including art history, tourism marketing, cultural heritage management, archaeology and anthropology. Professionals and non-specialists in related fields may also apply.

Cisco Networking Academy

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη είναι μέλος του παγκόσμιου δικτύου Ακαδημιών Cisco και  προσφέρει τα εκπαιδευτικά προγράμματα που οδηγούν στην απόκτηση παγκοσμίως αναγνωρισμένων επαγγελματικών πιστοποιητικών.

Επιχειρηματίας Αγρότης

Απευθύνεται σε:

• Νέους αγρότες που θέλουν να δομήσουν την αγροτική τους εκμετάλλευση με στόχο την εξωστρέφεια και τη βιωσιμότητα
• Νέους που επιθυμούν να εισέλθουν στον αγροτικό χώρο αναγνωρίζοντας τις επιχειρηματικές ευκαιρίες
• Υφιστάμενους αγρότες που θέλουν να αναπτύξουν την αγροτική τους επιχείρηση

Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανάπτυξης της Αγροτικής Επιχειρηματικότητας για Νέους

Ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς πραγματοποιεί ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που απευθύνεται σε νέους κάτω των 35 ετών, οι οποίοι επιθυμούν να αναπτύξουν επιχειρηματική δραστηριότητα στον αγροτικό τομέα, υιοθετώντας πρακτικές υπεύθυνης γεωργίας και βιώσιμης επιχειρηματικότητας. 
Το Πρόγραμμα υλοποιείται από το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη.