Η Εξέλιξη υποστηρίζει το συνέδριο "Digital Fashion Forum 2017", το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017, στο συνεδριακό κέντρο Maroussi Plaza.

Η τεχνολογία και οι digital εφαρμογές μεταμορφώνουν την αγορά της μόδας, από την παραγωγή της μέχρι και την πώληση, και δημιουργούν νέα δεδομένα στηξ σχέση της με τον καταναλωτή. 

Το Digital Fashion Forum, έρχεται να αποκρυπτογραφήσει όλες τις νέες τάσεις που δημιουργεί η σχέση της μόδας με την τεχνολογία, και φιλοδοξεί να αποτελέσει πλατφόρμα γνώσης και networking για την αγορά της μόδας σχετικά με όλες τις εξελίξεις και τις δυνατότητες που της προσφέρει η τεχνολογία και το digital εν γένει, φέρνοντας κοντά marketers, retailers, σχεδιαστές και τους συνεργάτες τους, αλλά και όσους έχουν έρεισμα στην αγορά της μόδας, προκειμένου να συζητήσουν και να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. 

Στο χώρο της Εξέλιξης οι επισκέπτες θα ενημερώνονται για τα προγράμματα Digital Marketing Practitioner & e-Commerce Project Manager, της e-Academy που ξεκινά τον Οκτώβριο.