Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, συμμετέχει στην 11η Πανελλήνια Έκθεση για την Γεωργία και την Κτηνοτροφία "Agrothessaly 2017", που θα πραγματοποιηθεί στις 9-12/3/2017 στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης Λαρίσας.

Η ΔΕΘ-HELEXPO AE σε συνεργασία με το Δήμο Λάρισας επανασχεδίασαν την πανελλήνια, γεωργική, κτηνοτροφική, περιβαλλοντική έκθεση που διοργανώνεται εδώ και 20 χρόνια από το Δήμο Λάρισας. Η 11η Πανελλήνια Έκθεση για την Γεωργία και την Κτηνοτροφία «Agrothessaly 2017» έχει στόχο να προβάλει τα προϊόντα της ελληνικής και της παγκόσμιας παραγωγής, να ενημερώσει για τις εξελίξεις στην τεχνολογία, αλλά και να γίνει σημείο εμπορικών επαφών, τόσο για τους εξειδικευμένους εμπορικούς επισκέπτες, όσο και για το ευρύ κοινό. ​Παράλληλα με την έκθεση θα πραγματοποιηθούν πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων με στόχο την ενημέρωση και προσέλκυση επισκεπτών απ’ όλη τη χώρα.​

Το παρόν θα δώσουν μερικές από τις ηγέτιδες εταιρείες του κλάδου, παρουσιάζοντας τη νέα δυναμική πλευρά της ελληνικής παραγωγής, συνδεδεμένη µε την τεχνολογία και τα σύγχρονα μηχανήματα και εξοπλισμούς, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην τοπική και πανελλήνια αγορά.​

Η έκθεση υποστηρίζεται από φορείς της ευρύτερης περιοχής, όπως η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η ΠΕΔ Θεσσαλίας, το Επιμελητήριο Λάρισας, ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, η Ένωση Ξενοδόχων Λάρισας, του ΤΕΙ Θεσσαλίας κ.α.

H Εξέλιξη και η Τράπεζα Πειραιώς και πιο συγκεκριμένα ο Αγροτικός Τομέας της Τράπεζας,  θα συμμετέχουν με περίπτερο στην έκθεση Αgrothessaly 2017 στη θέση C37.

Στο χώρο της Εξέλιξης οι επισκέπτες θα ενημερώνονται για τα εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα, τα εργαλεία και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρία.