Γιώργος Κατσουράνης
Διευθύνων Σύμβουλος Κέντρου Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη

Ο Γιώργος Κατσουράνης είναι Διευθύνων Σύμβουλος του Κέντρου Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη.

Διαβάστε περισσότερα
Jimmy Αθανασόπουλος
Head of Social Responsibility, Libra Group
O Jimmy Αθανασόπουλος είναι Επικεφαλής της Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Libra Group και παρέχει στρατηγική επίβλεψη της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ομίλου. Επίσης, είναι Πρόεδρος του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας.
Διαβάστε περισσότερα
Λουκάς Πηλίτσης
Chief Executive Officer Piraeus Equity Advisors
Ο κύριος Πηλίτσης είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και κάτοχος master στο Διεθνές Τραπεζικό Δίκαιο από το Boston University στις ΗΠΑ και master σε χρηματοοικονομικά θέματα από το Boston College στις ΗΠΑ.
Διαβάστε περισσότερα
Αλέξανδρος Νούσιας
Διευθυντής, Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας

O Αλέξανδρος Νούσιας είναι Διευθυντής του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας και υπεύθυνος για τη λειτουργία του προγράμματος, ενώ παράλληλα επιβλέπει και υποστηρίζει τις νικήτριες εταιρίες του διαγωνισμού.

.

Διαβάστε περισσότερα
Κωνσταντίνος Κυρίτσης
Founder & Managing Director StudySmart Group
Ο Δρ. Κωνσταντίνος Κυρίτσης, entrepreneur, είναι ιδρυτής της εταιρείας StudySmart (www.studysmart.gr), ιδρυτής της ΜΚΟ «Καθηγητές Χωρίς Σύνορα», και ειδικός σύμβουλος πολυεθνικών εταιρειών στον τομέα της επαγγελματικής εκπαίδευσης (PQ Lead της ICAP, ειδικός σύμβουλος της PwC στην Ευρώπη και Μέση Ανατολή).
Διαβάστε περισσότερα