Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Α’ κύκλος της πρώτης ολοκληρωμένης ακαδημίας στην Ελλάδα για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των επιχειρήσεων λιανεμπορίου και χονδρεμπορίου, που δημιουργήθηκε από την «Εξέλιξη» σε συνεργασία με την eSkills Center και την υποστήριξη της Beiersdorf Hellas.

Στο πρώτο κύκλο μαθημάτων, στελέχη από επιχειρήσεις λιανεμπορίου καθώς και από φαρμακεία, παρακολούθησαν 60 ώρες εκπαίδευσης, κατά τη διάρκεια των οποίων καλύφθηκε όλο το φάσμα των εργασιών και παρεμβάσεων Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός, που  αφορά το νέο πλαίσιο λειτουργίας όλων των τμημάτων ενός οργανισμού ως αποτέλεσμα της εφαρμογής των ψηφιακών τεχνολογιών, πλαισιώνεται από αλλαγές σε δεξιότητες, διαδικασίες, επιχειρησιακά συστήματα & εργαλεία, επιχειρηματικά μοντέλα, οργανωτικές δομές και εταιρική κουλτούρα.

Οι 15 εξιδεικευμένοι εκπαιδευτές προετοίμασαν τους συμμετέχοντες σε θέματα που αφορούν τα τμήματα  IT, HR, Marketing, Logistics και Customer experience,  ώστε να είναι σε θέση να οδηγήσουν αποτελεσματικά την επιχείρησή τους στον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Περισσότερες πληροφορίες, για τον επόμενο κύκλο που ξεκινάει στις 5 Φεβρουαρίου 2018, μπορείτε να δείτε  εδώ.