Η Εξέλιξη υποστηρίζει το συνέδριο "Digital Business Transformation 2017",  το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017, στο Αμφιθέατρο του Maroussi Plaza.

Το συνέδριο  φιλοδοξεί να καταστεί μια πλατφόρμα μέσα από την οποία στελέχη που έχουν αποκτήσει εμπειρίες, έχουν αναλάβει κάποιες πρωτοβουλίες για το ξεκίνημα του ταξιδιού του ψηφιακού μετασχηματισμού ή έχουν υλοποιήσει έστω και ένα μέρος έργων, μοιράζονται τις επιτυχίες (και γιατί όχι και τις αποτυχίες) τους, απαντούν, συζητούν και ταυτόχρονα ακούν τις εμπειρίες συναδέλφων τους από το δικό τους ταξίδι.

Το Digital Business Transformation Conference απευθύνεται σε όλα τα στελέχη που αντιλαμβάνονται ότι ο επιχειρηματικός μετασχηματισμός είναι η μοναδική διαδρομή για την απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος (στελέχη: Digital, Πληροφορικής, e-Business, Marketing, Digital Marketing, Operations, Security).

Η Εξέλιξη, για μια ακόμη χρονιά, συμμετέχει ως χορηγός στο συνέδριο.  Σας περιμένουμε στο περίπτερό μας, για να σας ενημερώσουμε από κοντά για την πρώτη ολοκληρωμένη Εκπαιδευτική Ακαδημία στην Ελλάδα για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των επιχειρήσεων λιανεμπορίου και χονδρεμπορίου την Digital Transformation Academy in Retail, που ξεκινά τον Σεπτέμβριο. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που δημιούργησε η "Εξέλιξη" σε συνεργασία με την eSkills Center, και την υποστήριξη της Beiersdorf Hellas.