Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Απριλίου στο υπερσύγχρονο, ανακαινισμένο αμφιθέατρο του Κέντρου Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, η τελετή αποφοίτησης των e-Academy Practitioners του Ακαδημαϊκού  έτους 2014-2015. Πρόκειται για τους 100 πρώτους απόφοιτους των εκπαιδευτικών προγραμμάτων Digital Marketing Practitioner και e-Commerce Practitioner.

Την τελετή αποφοίτησης τίμησαν ως keynote speakers οι κ.κ. Φώτης Αντωνόπουλος, Πρόεδρος του GRECA (Greek e-Commerce Association), Γιώργος Ζαλοκώστας, Πρόεδρος του IAB Ελλάς και Σωτήρης Συρμακέζης, Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς. Τα πτυχία απένειμαν ο κ. Γιάννης Ρόκκας, Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς, ο κ. Παναγιώτης Γκεζερλής, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης της e-Academy και η Διοίκηση της Εξέλιξης, ενώ παρόντες ήταν κορυφαίοι επαγγελματίες της ελληνικής αγοράς του Digital Marketing και του e-Commerce, που είναι και εισηγητές των δύο προγραμμάτων.

Ο Γενικός Διευθυντής της Εξέλιξης, κ. Γιώργος Κατσουράνης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και χαρούμενοι για τους απόφοιτους της e-Academy. Η πρώτη Ακαδημία για την ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα έχει εξαιρετική ανταπόκριση στην ελληνική αγορά και στόχος μας είναι να εμπλουτίζουμε συνεχώς τα  προγράμματά μας για την ψηφιακή οικονομία, ώστε να προσφέρουμε όχι μόνο εξαιρετικό επίπεδο εκπαίδευσης, αλλά να καλύπτουμε συνεχώς και νέα γνωστικά πεδία».

Στην τελετή ανακοινώθηκε επίσης η δημιουργία του e-Academy Alumni, το οποίο προσφέρει σε όλους τους αποφοίτους των προγραμμάτων:

  1. Εβδομαδιαία ενημέρωση με ενδιαφέροντα & πρωτογενή άρθρα για το χώρο του digital marketing και του e-Commerce
  2. Ενημέρωση για αγγελίες θέσεων εργασίας
  3. Έκπτωση 20% σε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Εξέλιξης
  4. Έκπτωση στα συνέδρια της Boussias Communications
    1. 50% για όσους απόφοιτους δηλώσουν συμμετοχή ως ιδιώτες
    2. 15% για όσους απόφοιτους δηλώσουν συμμετοχή μέσα από την εταιρεία στην οποία εργάζονται
  5. Ετήσια ενημερωτική εκδήλωση για τις τρέχουσες εξελίξεις στο χώρο της ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας

Ακολουθούνε στιγμιότυπα από την εκδήλωση: