Η Βάσια είναι Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, πτυχιούχος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, με 15 χρόνια εργασιακή εμπειρία και από το 2013 Diet & Wellbeing NLP Coach. Το πάθος της και η αγάπη της για την Υγεία, Ευεξία καθώς και τη Βέλτιστη Ανάπτυξη των ανθρώπων σε συνδυασμό με την πηγαία περιέργεια για μάθηση την ώθησε στην επέκταση των γνώσεων της σε σπουδές ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα. Έτσι, είναι NLP Master Practitioner, mBIT (multiple Brain Integration Techniques) Professional Coach, Meta- Health Coach (CMA), Micro Expressions & Body Language Practitioner και Speaker’s Performance Coach για το TEDxKids@Ilissos. Έχει μεγάλη εμπειρία ως Food Marketing Specialist and Consultant σε εταιρία υπηρεσιών ευεξίας και διατροφής, έχει συνεργαστεί ως διαιτολόγος στην Ε.Ρ.Τ. και η τελευταία της διατροφική εταιρική συνεργασία είναι στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας, Vodafone. Είναι Managing Director και εκπαιδεύτρια της εταρείας Dynamic Equilibrium System LTD σε θέματα Wellbeing, Sports Communication και NLP και διδάσκει “Communication Skills” στο Digital Marketing Practitioner (e- academy).

Είναι η πρώτη coach ανάμεσα στους Έλληνες διαιτολόγους και η υπεύθυνη δημιουργίας στης “Diet Coaching” προσέγγισης, που δουλεύει τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε ομάδες που αναζητούν σταθερές αλλαγές στον τρόπο ζωής, νέες υγιεινές συνήθειες και συμπεριφορές και αρμονικές σχέσεις με τον εσωτερικό εαυτό. Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων,  INLPTA (International NLP Trainers Association), EMCC (European Mentoring & Coaching Council), ICF (International Coaching Federation) και IPPA (International Positive Psychology Association).

Μέσα από τους πολλούς και διαφορετικούς επαγγελματικούς ρόλους ως Life & Wellness Coach, Speaker’s Performance Coach, Diet Coach, Εκπαιδεύτρια ενηλίκων και παιδιών, Zumba® Instructor και Performer λατινικών χορών, καθώς και η παρουσία της σε τηλεοπτικές εκπομπές ως Σύμβουλος Υγείας,  Ευεξίας και Προσωπικής Ενδυνάμωσης, συνθέτουν μια πολυσχιδή εμπειρία που διέπει τις πρωτοποριακές πρακτικές που διδάσκει για μοναδικές παρουσιάσεις που κερδίζουν ακόμα και το πιο απαιτητικό κοινό.

Σεμινάρια από αυτό τον εισηγητή:

Digital Marketing Practitioner
  • 115 ώρες
  • Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη