Ο Μάνος Κουμαντάκης είναι Επικεφαλής της Ομάδας Συμβούλων Ηλεκτρονικού Επιχειρείν στην Convert Group, η οποία καθοδηγεί δεκάδες επιχειρήσεις για την στρατηγική τους στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου και ηλεκτρονικού επιχειρείν.

Είναι κάτοχος πτυχίων στους τομείς Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών από γνωστά ακαδημαϊκά ιδρύματα σε Γαλλία και Αγγλία (Maitrise & MSc). Την βασική του γνώση έχει εμπλουτίσει με πολυάριθμα executive training σε θέματα Business Administration, mini-MBA diploma, με πιστοποιήσεις σε κλάδους όπως Online Marketing Certified Professional (OMCP), Sales & Negotiation και Digital Transformation στο INSEAD. Όλη αυτή η γνώση σε συνδυασμό με τις ικανότητές του έχουν αποτελέσει την σταθερή βάση για την επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία σε Digital Marketing, Business Development, Marketing & Sales στους τομείς της πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών μέχρι τώρα.

Ταυτόχρονα έχει υπάρξει εκπαιδευτής και εισηγητής σε πολλά σεμινάρια και ημερίδες Νέων Τεχνολογιών από το 1997 καθώς και μεταπτυχιακά προγράμματα των Ελληνικών Κρατικών Πανεπιστημίων.Πριν ενσωματωθεί στην Convert Group, εργάστηκε για 5 χρόνια ως σύμβουλος e-commerce & digital marketing σε Αγγλικές εταιρίες. Το 2000 είχε συνίδρυσε μια internet start up η οποία εξαγοράστηκε από τον όμιλο ΑΝΤ1, στον οποίο εργάστηκε για μια 10ετία από τις θέσεις του project manager, marketing manager και τέλος ως commercial manager.


Διαβάστε περισσότερα:

Σεμινάρια από αυτό τον εισηγητή:

Digital Marketing Practitioner
  • 115 ώρες
  • Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη
e-Commerce Project Manager
  • 80 ώρες
  • Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη