Η Κατερίνα Καραγιάννη είναι η UX Consultant πίσω από την K Consulting (workwithk.com). Βοηθά εταιρείες που θέλουν να βελτιώσουν την απόδοση της ψηφιακής τους παρουσίας μέσα από το Usability και το User Experience.

Πριν την K Consulting, η Κατερίνα ίδρυσε και διετέλεσε Director του UXlab, Business Unit της Atcom και κορυφαίου UX Agency, το οποίο συνετέλεσε καθοριστικά στην εδραίωση του UX στην Ελλάδα. Έχει επίσης εργαστεί ως Head of Digital Strategy στην Atcom, ενώ πριν από αυτό, το 2008, ίδρυσε μαζί με δύο συνεργάτες της την Linkwise, το πρώτο και μεγαλύτερο ελληνικό Affiliate Network. Η ενασχόληση με το digitalξεκίνησε ακόμα νωρίτερα, με την ίδρυση του Days4u, ενός e-shop με δώρα εμπειρίας, το οποίο έτρεξε με επιτυχία για δέκα χρόνια.

Εκτός από UX Consultant, είναι συχνή εισηγήτρια και εκπαιδεύτρια πάνω σε θέματα UX, σε συνέδρια και σεμινάρια. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του GRECA, του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου, όπου είχε εκλεγεί στο ρόλο της Γενικής Γραμματέως.

Είναι απόφοιτος Επικοινωνίας & ΜME του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Master Διαφήμισης & Marketing από το Leeds University Business School, από όπου και εκδόθηκε η διπλωματική της εργασία στο Public Relations Review.

Διαβάστε περισσότερα:

Σεμινάρια από αυτό τον εισηγητή:

Digital Marketing Practitioner
  • 115 ώρες
  • Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη