Η Ελένη Καπίρη είναι Performance Director στην εταιρεία Zenith του Ομίλου Publicis One από το Φεβρουάριο του 2018, όπου διαχειρίζεται τις digital ενέργειες όλων των πελατών του Ομίλου. Η πρώτη επαφή της με το digital marketing ξεκινήσε το 2012 στην εταιρεία All Things Web, η οποία τον Ιανουάριο του 2014 απορροφήθηκε από τον όμιλο IPG Mediabrands, διευρύνοντας το πελατολόγιο που μέχρι τότε διαχειριζόταν σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Μέσα στην 6ετή πορεία της στο performance digital marketing έχει συνεργαστεί με κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε αγορές του Retail, Finance (Banking & Forex), Travel, Fashion, Cosmetics και FMCG, όπως ενδεικτικά Nestle, Unilever, MediaMarkt, Apivita, Τράπεζα Πειραιώς και πολλές άλλες. Η Ελένη έχει εξειδικευτεί και χειρίζεται τις μεγαλύτερες digital marketing & reporting πλατφόρμες, με εστίαση σε Google AdWords / Analytics / Data Studio, Facebook Business, DoubleClick και σε πρακτικές SEO.

Τέλος, η Ελένη είναι απόφοιτος του τμήματος Στατιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά, με μεγάλη αγάπη στους αριθμούς... και στο digital marketing.

Σεμινάρια από αυτό τον εισηγητή:

Digital Marketing Practitioner
  • 115 ώρες
  • Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη