Ο κ. Κωνσταντίνος Φρυδάκης το Σεπτέμβριο του 2016, ανέλαβε τη θέση του CEO στην Payzone, θυγατρική εταρεία του ομίλου ΟΠΑΠ.

Ήταν Head του Τομέα  ePayments στη Δ/νση Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας - Self Service Banking, ePayments& Retail Sales της Τράπεζας Πειραιώς, έχοντας υπό την ευθύνη του τα αντικείμενα του card acquiring (card present και ecommerce), των πληρωμών και του ebusiness, υπηρεσίες μέσα από τις οποίες η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στα αντικείμενα αυτά σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού και του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Από τα τέλη του 2007 έως τον Ιούνιο του 2016, εργάστηκε στην Τράπεζα Πειραιώς δημιουργώντας αρχικά την Ομάδα Customer Experience στη Γενική Δ/νση Λιανικής Τραπεζικής. Πριν, κατείχε θέσεις ευθύνης σε Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες όπως η Microsoft Hellas και η Information Dynamics (νυν SingularLogic). Ο κ. Φρυδάκης διαθέτει MBA από το University of Strathclyde Graduate School of Business, UK και BSc στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος. Είναι συχνά ομιλητής σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με θέματα όπως το eCommerce, οι υπηρεσίες eGovernment, Customer Experience, κ.α.

Διαβάστε περισσότερα:

Σεμινάρια από αυτό τον εισηγητή:

e-Commerce Practitioner
  • Classroom (Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη) & προαιρετικά e-learning
e-Commerce Project Manager
  • 80 ώρες
  • Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη