Στις 13, 14 & 15 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Εξέλιξη η 3ήμερη εκπαίδευση για τους επιτυχόντες του τρίτου κύκλου του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς, Project Future.

Για ένα τριήμερο, οι νέοι πτυχιούχοι που επελέγησαν για μια ακόμη φορά μεταξύ χιλιάδων υποψηφίων, παρακολoύθησαν ομιλίες στελεχών της αγοράς και εκπαιδεύτηκαν σε θέματα επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης.

3DayTraining

Από τη Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου, οι επιτυχόντες, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ολοκληρωμένη θεωρητική κατάρτιση και πρακτική εξάσκηση σε έναν από τους τέσσερις πυλώνες εξειδίκευσης: Digital Marketing, Supply Chain, Data Science και Java.

Καλωσορίζοντας τους επιτυχόντες του τρίτου κύκλου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς Χρήστος Μεγάλου, επεσήμανε το θετικό αποτύπωμα που έχει το Project Future στην κοινωνία. "Στο πρώτο έτος υλοποίησης του προγράμματος, μεγάλο μέρος των αποφοίτων έχει ήδη βρει εργασία ενώ όλοι οι συμμετέχοντες έχουν αποκτήσει εφόδια χρήσιμα για την επαγγελματική τους διαδρομή. Από τους νέους που έχουν τοποθετηθεί ως σήμερα, μέσα από το πρόγραμμα, στην αγορά εργασίας με εξάμηνη σύμβαση, το 90% έχει ανανεώσει τη σύμβασή του", τόνισε ο κ. Μεγάλου.

Το Project Future "ανοίγει" για τους νέους την αγορά εργασίας, προσφέροντάς τους εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις σε καίριους τομείς που ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις ενώ παράλληλα, τους δίνει την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με ελληνικές επιχειρήσεις και να απασχοληθούν με τουλάχιστον εξάμηνες συμβάσεις αμειβόμενης εργασίας.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Τράπεζα Πειραιώς κάθε χρόνο σε δύο κύκλους, σε συνεργασία με το ReGeneration Academy. Ενώνοντας τις δυνάμεις τους με τις Google, Facebook, Code.Hub, το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη του Ομίλου Πειραιώς, την ΕΑΣΕ και το BCA College δίνουν τη δυνατότητα σε νέους πτυχιούχους να αποκτήσουν εξειδικευμένη εκπαίδευση.

3 Day Training