Το Project Future είναι ένα πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς, το οποίο συνδέει την εκπαίδευση των νέων πτυχιούχων με την εύρεση εργασίας.

Στόχος του προγράμματος είναι να δημιουργήσει ευκαιρίες για τους νέους που θέλουν να εργαστούν και να διακριθούν στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, η Τράπεζα Πειραιώς επενδύει στη στοχευμένη εκπαίδευση, σε τομείς της ελληνικής οικονομίας όπου υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας, βοηθώντας τους νέους να ενταχθούν δυναμικά στην αγορά, μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης και επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης.

Υλοποιείται από την Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με το ReGeneratιοn Academy. Ενώνοντας τις δυνάμεις τους με τις Google, Facebook και Code.Hub και το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, μέσω του προγράμματος, δίνουν τη δυνατότητα σε νέους πτυχιούχους να αποκτήσουν εξειδίκευση στους τομείς Customer Experience, Digital Marketing και Java.

Αξιοποιώντας αποτελεσματικά την τεχνογνωσία των στελεχών μας στο σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε θέματα επικοινωνίας, εξυπηρέτησης πελατείας και πωλήσεων, δημιουργήσαμε την Ακαδημία Excellence in Customer Εxperience. Είναι ένα πρόγραμμα 80 ωρών, για νέους που θέλουν διεκδικήσουν με αξιώσεις μία θέση εργασίας, που απαιτεί την άριστη επαφή και επικοινωνία με τον πελάτη στον ανταγωνιστικό κόσμο των επιχειρήσεων.

Αντίστοιχα, προσφέρουμε και το πρόγραμμα Digital Marketing Young Practitioners, διάρκειας 100 ωρών αξιοποιώντας τη στρατηγική μας συνεργασία με την eSkills Center by Convert Group και την μεγάλη εμπειρία που έχουμε αποκτήσει τα τελευταία 4 χρόνια από την υλοποίηση της e-Academy. Πρόκειται για την πρώτη και πιο επιτυχημένη ακαδημία Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα με 2 ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα, που αριθμούν πάνω από 600 αποφοίτους από μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες.