Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Μαΐου στο αμφιθέατρο του Κέντρου Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, εκδήλωση για τους απόφοιτους της Ακαδημίας Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας «e-Academy», με θέμα “A day in the life of a digital strategist”. 

Οι απόφοιτοι των τμημάτων Digital Marketing Practitioner και e-Commerce Project Manager είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν 5 κορυφαίους του κλάδου της Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας οι οποίοι μοιράστηκαν best practices, tips καθώς και την πολύτιμη εμπειρία τους. Στο κατάμεστο αμφιθέατρο, οι ομιλητές της βραδιάς, Γιώργος Σαλιάρης - Φασσέας, President South Europe, IPG Media Brands, Μάρκος Άρης, Strategic Planning Director, 4Wise Monkeys, Άλκηστη Μαλάμη, Senior Social Strategist, iCrossing, Polle De Maagt, Senior Digital Marketing Strategist & Consultant και από το Ισραήλ, σε ζωντανή σύνδεση, Enon Landenberg, Founder, Dreamer & Doer, sFBI, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. 

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με cocktail party όπου οι απόφοιτοι είχαν τη δυνατότητα να δικτυωθούν και να πραγματοποιήσουν νέες επαγγελματικές επαφές καθώς και να δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες συνεργασίας.