Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον νέο κύκλο της e-Academy.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα Digital Marketing Practitioner και e-Commerce Project Manager, που ξεκινούν στις 1 και 15 Μαρτίου αντίστοιχα, συνδυάζουν τη θεωρία και την πρακτική εξάσκηση, και ενημερώνουν τους συμμετέχοντες για τις νέες τάσεις στο e-Επιχειρείν.

Το Digital Marketing Practitioner (Μάρτιος – Ιούνιος 2017), συνολικής διάρκειας 115 ωρών είναι το πλέον ενημερωμένο, πρακτικό και ανταποδοτικό σε γνώσεις και δεξιότητες εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το digital marketing. Ξεκινώντας με ένα τρίωρο crash course, στο οποίο παρέχονται οι απαραίτητες βασικές γνώσεις, για την καλύτερη παρακολούθηση ανεξαρτήτως πρότερης εμπειρίας, το πρόγραμμα συνδυάζει αρμονικά και ισορροπημένα τη θεωρία με την πρακτική εξάσκηση ώστε οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν σφαιρική γνώση και εξειδίκευση στο digital marketing.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το 2ήμερο Digicamp, ένα 2ήμερο camp, που φιλοξενείται στο πολυτελές Domotel Kastri, κατά τη διάρκεια του οποίου η πρακτική άσκηση συνδυάζεται με την επαγγελματική δικτύωση και την ψυχαγωγία.

Το e-Commerce Project Manager (Μάρτιος – Μάιος 2017), συνολικής διάρκειας 80 ωρών, είναι το μοναδικό ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Ελλάδα για τον ραγδαία αναπτυσσόμενο κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Στη διάρκεια αυτών των ωρών αναλύονται σε βάθος οι τεχνικές σχεδιασμού, λειτουργίας και προώθησης ενός επιτυχημένου και κερδοφόρου e-shop σε B2C ή B2B τομείς.

Τα Strategy Case Studies συμπληρώνουν την εκπαιδευτική διαδικασία, αναδεικνύοντας και αναλύοντας, τη στρατηγική και τη μεθοδολογία των πλέον επιτυχημένων ελληνικών e-shops.

Οι συνολικά 37 εισηγητές -  Έλληνες και ξένοι κορυφαίοι επαγγελματίες -  εξασφαλίζουν τον αποτελεσματικό και σε βάθος συνδυασμό της θεωρητικής κατάρτισης και της ουσιαστικής πρακτικής εξάσκησης. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες αποκτούν τη βεβαίωση Market Motive και προετοιμάζονται για την πιστοποίηση OMCA (Online Marketing Certified Associate), την πιο αναγνωρίσιμη διεθνή πιστοποίηση για Digital Marketing.