Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Ιουλίου, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Digital Marketing Practitioner”, με τη συμμετοχή των εκπαιδευομένων στο πρωτοποριακό Digicamp

Δυο ημέρες και μια νύχτα και οι digital marketing practitioners οι οποίοι κλήθηκαν να εφαρμόσουν τις γνώσεις που έλαβαν στους 4 μήνες του προγράμματος.

Δουλεύοντας σε ομάδες, ανέλαβαν τη διαμόρφωση digital marketing στρατηγικής εφαρμόζοντας απερίσπαστοι, αποτελεσματικά και στην πράξη τα εργαλεία και τις τεχνικές του digital marketing.

Οι συμμετέχοντες διέμειναν στο πολυτελές ξενοδοχείο Domotel Kastri και η πρακτική άσκηση συνδυάστηκε με την επαγγελματική δικτύωση και την ψυχαγωγία.

Τα projects, παρουσιάστηκαν την Κυριακή 2 Ιουλίου σε 7μελή επιτροπή αξιολόγησης, αποτελούμενη από στελέχη των εταιρειών και εισηγητές της e-Academy.

Η επόμενη e-Academy ξεκινάει τον Οκτώβριο, με τα δύο εκπαιδευτικά της προγράμματα, Digital Marketing Practitioner και e-Commerce Project Manager, με ημερομηνίες έναρξης την 16η Οκτωβρίου 2017 και την 23η Οκτωβρίου 2017 αντίστοιχα.