Η Εξέλιξη για άλλη μια χρονιά δίνει το παρών στη Μεγάλη Γιορτή Επιχειρηματικής Αριστείας της ΕΕΔΕ, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Νοεμβρίου 2016 στο Συνεδριακό Κέντρο της ΕΕΔΕ «Γ. Κοντογεώργης» (Ιωνίας 200 & Ιακωβάτων 61, Πατήσια), ως ένας από τους χορηγούς της εκδήλωσης. Στο πλαίσιο της χορηγίας, θα συμμετέχει με περίπτερο στο Χωριό Επιχειρηματικής Αριστείας που θα λειτουργήσει παράλληλα με την εκδήλωση.

Η Μεγάλη Γιορτή Επιχειρηματικής Αριστείας της ΕΕΔΕ, είναι ένας από τους μεγαλύτερους ετήσιους επιχειρηματικούς θεσμούς, που στόχο έχει την Επιβράβευση των Άριστων Επιχειρήσεων, και περιλαμβάνει την Τελετή Απονομής των Πιστοποιήσεων EFQM Levels of Excellence, του Βραβείου του Έλληνα Quality Leader of the Year 2016 και των Πιστοποιήσεων Investors in People.

Tο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη προσφέρει στις επιχειρήσεις συμβουλευτικές υπηρεσίες για την υποστήριξή τους στη διαδικασία πιστοποίησης με τα πρότυπα Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM Levels of Excellence και ΕΕΔΕ ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ καθώς έχει επιλεχθεί από την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), εθνικό εταίρο του EFQM στην Ελλάδα, για την προώθηση των Μοντέλων Επιχειρηματικής Αριστείας, με γνώμονα το υψηλό επίπεδο των συμβουλευτικών και εκπαιδευτικών υπηρεσιών της. Οι υπηρεσίες αυτές εντάσσονται σε μία ευρύτερη συνεργασία των δύο φορέων, με στόχο την από κοινού υποστήριξη της βιώσιμης ανάπτυξης και της σύγχρονης επιχειρηματικότητας στη χώρα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση δείτε εδώ