Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Μαΐου στο υπερσύγχρονο αμφιθέατρο της Εξέλιξης, η τελετή αποφοίτησης των e-Academy Practitioners του Ακαδημαϊκού  έτους 2015-2016. Πρόκειται για τους απόφοιτους των εκπαιδευτικών προγραμμάτων Digital Marketing Practitioner και e-Commerce Project Manager, οι οποίοι παρέλαβαν το πτυχίο τους μετά από θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση.

Την τελετή αποφοίτησης τίμησαν ως ομιλητές οι κ.κ. Στέφανος Φαλκονάκης, e-Commerce Manager, Marketing & Strategy ΑΒ και Ευτυχία Μπάκα e-Business Manager, Nestle Hellas S.A. Τα πτυχία απένειμαν ο κ. Παναγιώτης Γκεζερλής, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης της e-Academy και η Διοίκηση της Εξέλιξης, ενώ παρόντες ήταν κορυφαίοι επαγγελματίες της ελληνικής αγοράς του Digital Marketing και του e-Commerce, που είναι και εισηγητές των δύο προγραμμάτων.

Ο Γενικός Διευθυντής της Εξέλιξης, κ. Γιώργος Κατσουράνης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και χαρούμενοι για τους απόφοιτους της 2ης e-Academy. Για το πλέον ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σχετικά με το e-επιχειρείν, που συνεχίζει δυναμικά τόσο να παρέχει εκπαίδευση και τεχνογνωσία για όλα εκείνα που αφορούν στην ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα, όσο και να τροφοδοτεί, αποδεδειγμένα πλέον,  το συγκεκριμένο χώρο με στελέχη υψηλής κατάρτισης. Αποτελεί στοίχημα για εμάς η διαρκής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, αλλά και η κάλυψη νέων γνωστικών πεδίων που ακολουθούν και υποστηρίζουν την τάση της συγκεκριμένης αγοράς, όπως αυτή διαμορφώνεται καθημερινά».

Στην τελετή για πρώτη φορά βραβεύτηκαν οι ομάδες που συγκέντρωσαν τη μεγαλύτερη βαθμολογία στα final projects, με τα μέλη τους να  μοιράζονται με τους υπόλοιπους αποφοίτους, τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν τα projects τους, τον ενθουσιασμό και την ικανοποίηση τους, αλλά και την έκπληξή για τη βράβευση, μέσα σε ένα κλίμα γιορτής και χαράς.

Σημαντική αναφορά έγινε στο e-Academy Alumni, το οποίο μέσα από εκδηλώσεις αλλά και από την ηλεκτρονική του σελίδα, έχει στόχο να προσφέρει σε όλους τους αποφοίτους των προγραμμάτων ενημέρωση για τις εξελίξεις στο χώρο, ειδικές εκπτώσεις και προνόμια, καθώς και δικτύωση με την αγορά εργασίας, τους αποφοίτους και τους εισηγητές της e-Academy.

Ακολουθούν στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

   

   

   e-Academy Graduation, Εξέλιξη