Ξεκίνησαν οι προεγγραφές για το νέο κύκλο της  e Academy!

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα Digital Marketing Practitioner και e-Commerce Project Manager, ξεκινούν τον Οκτώβριο, ανανεωμένα και ενισχυμένα με το πρωτοποριακό 2ήμερο Digicamp και τα Strategy Case Studies, αντίστοιχα.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να διασφαλίσουν από τώρα τη συμμετοχή τους στα δύο κορυφαία εκπαιδευτικά προγράμματα της e-Academy, που γίνονται sold out σε κάθε κύκλο, καταβάλλοντας μέρος της προκαταβολής μέχρι τις 20/08/2016.

Το Digital Marketing Practitioner (Οκτώβριος 2016 – Φεβρουάριος 2017) είναι το πλέον ενημερωμένο, πρακτικό και ανταποδοτικό σε γνώσεις και δεξιότητες εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το digital marketing, με συνολική διάρκεια 115 ώρες. Ξεκινώντας με ένα τρίωρο crash course, στο οποίο παρέχονται οι απαραίτητες βασικές γνώσεις, για την καλύτερη παρακολούθηση ανεξαρτήτως πρότερης εμπειρίας, το πρόγραμμα συνδυάζει αρμονικά και ισορροπημένα τη θεωρία με την πρακτική εξάσκηση ώστε οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν εξειδίκευση στο digital marketing.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το πρωτοποριακό 2ήμερο Digicamp. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η πρακτική άσκηση συνδυάζεται με την επαγγελματική δικτύωση και την ψυχαγωγία, σε ένα 2ήμερο camp στο πολυτελές Domotel Kastri.

Το e-Commerce Project Manager (Οκτώβριος 2016 – Ιανουάριος 2017) είναι το μοναδικό ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Ελλάδα για τον ραγδαία αναπτυσσόμενο κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Μέσα σε 80 ώρες διδασκαλίας αναλύονται σε βάθος οι τεχνικές σχεδιασμού, λειτουργίας και προώθησης ενός επιτυχημένου και κερδοφόρου e-shop σε B2C ή B2B τομείς.

Τα Strategy Case Studies έρχονται να συμπληρώσουν την εκπαιδευτική διαδικασία, αναδεικνύοντας και αναλύοντας, τη στρατηγική και τη μεθοδολογία των πλέον επιτυχημένων ελληνικών e-shops, παρέχοντας πολύτιμα συμπεράσματα για την αξιοποίηση της γνώσης που αποκτούν οι συμμετέχοντες στη διάρκεια του προγράμματος.

Οι συνολικά 37 εισηγητές -  Έλληνες και ξένοι κορυφαίοι επαγγελματίες -  εξασφαλίζουν τον αποτελεσματικό και σε βάθος συνδυασμό της θεωρητικής κατάρτισης και της ουσιαστικής πρακτικής εξάσκησης. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες αποκτούν τη βεβαίωση Market Motive και προετοιμάζονται για την πιστοποίηση OMCA (Online Marketing Certified Associate), την πιο αναγνωρίσιμη διεθνή πιστοποίηση για Digital Marketing.