Για τρίτη συνεχή χρονιά, περισσότερα από 650 στελέχη και προσωπικότητες του ελληνικού τουρισμού παρακολούθησαν την τελετή απονομής των Tourism Awards 2016, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Τετάρτη 6 Απριλίου.

Η Εξέλιξη συμμετείχε στην κατηγορία Προγράμματα εκπαίδευσης & εξειδίκευσης / Σύνδεση εκπαίδευσης & αγοράς εργασίας για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Digital Marketing in Hospitality, και απέσπασε το Βronze Award το οποίο παρέλαβαν οι κ.κ. Γιώργος Κατσουράνης - Διευθύνων Σύμβουλος και Λάμπρος Τσιακανίνας - Διευθυντής Ανάπτυξης Εργασιών της Εξέλιξης. Πρόκειται για το εξειδικευμένο εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το digital marketing στο ξενοδοχειακό κλάδο, όπου μέσα σε 16 ώρες εκπαίδευσης αναλύονται η θεωρία και οι τεχνικές, τα εργαλεία και οι πιο σύγχρονες στρατηγικές του digital marketing.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα υλοποιείται με την υποστήριξη του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς στο πλαίσιο του Πειραιώς Tourism 360o ενός ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών για τις μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις.