Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Ιουλίου, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Digital Marketing Practitioner”, με τη συμμετοχή των εκπαιδευομένων στο πρωτοποριακό Digicamp

Οι digital marketing practitioners, φιλοξενήθηκαν στην Εξέλιξη, για δύο ημέρες και μία νύχτα και εργάστηκαν σε πέντε απαιτητικά πραγματικά projects. Κατά τη διάρκεια της  παραμονής τους οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εφαρμόσουν απερίσπαστοι, αποτελεσματικά και στην πράξη τα εργαλεία και τις τεχνικές του digital marketing. Συνεργαζόμενοι σε ομάδες,  ανέλαβαν τη διαμόρφωση digital marketing στρατηγικής για μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά.

Οι συμμετέχοντες διέμειναν στο πολυτελές ξενοδοχείο Domotel Kastri και η πρακτική άσκηση συνδυάστηκε με την επαγγελματική δικτύωση και την ψυχαγωγία.

Τα projects, παρουσιάστηκαν την Κυριακή 8 Ιουλίου σε 8μελή επιτροπή αξιολόγησης, αποτελούμενη από στελέχη των εταιρειών και εισηγητές της e-Academy.

Η επόμενη e-Academy ξεκινάει τον Οκτώβριο, με τα δύο εκπαιδευτικά της προγράμματα, Digital Marketing Practitioner και e-Commerce Project Manager, με ημερομηνίες έναρξης την 15η Οκτωβρίου 2018 και την 22η Οκτωβρίου 2018 αντίστοιχα.